maanantai 7. joulukuuta 2015

Älyttömät joululahjat - haaste

Sirpa Viljasen kokoama Muumi-näyttely Lohjan pääkirjastossa vuonna 2014.
Jenni Sivu sivulta - blogista haastoi minut keksimään älyttömiä joululahjoja. Haasteessa pitää kertoa kolme lahjaa, jotka olisi ihana saada, mutta joita ei kaiken järjen nimessä tule saamaan. Sitten pitää haastaa kolme bloggaajaa kertomaan omat toiveensa.

Ei mikään helppo tehtävä!  Mutta hauska :)

Koska pidän erityisen paljon Ranskasta ja etenkin Pariisista, haluaisin saada viihtyisän ullakkoasunnon rapatusta talosta, jonka ympärillä on takorauta-aita. Kapealla kujalla sijaitsevassa talossa on ihastuttava kattoterassi, josta on näkymä Seinelle. 

Toiseksi haluaisin saada rajattoman osto-oikeuden ihan mihin tahansa urheilukauppaan. Vähän kuin rajaton luotto mutta niin ettei ostoksia tarvi koskaan maksaa. Loppuiäksi, ei tyyliin "voita vuoden urheilukamat".

Kolmanneksi haluaisin herätä jouluaamuna ja huomata osaavani soittaa viulua, selloa ja poikkihuilua. 

Haastan mukaan Kristan Lukutoukan kulttuuriblogista, Arjan Kulttuuri kukoistaa - blogista sekä Tuijan Koti meidän - blogista.

9 kommenttia:

 1. Mukavia toiveita :) Minusta olisi ihanaa osata soittaa pianoa. Olen kuitenkin liian epämusikaalinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös... Hiukan kateellisena sitten tulee katseltua taitajia, ihmeteltyä että miten helpolta soittaminen näyttää :) Kyllä sitä sanotaan että aikuisenakin voi oppia vaikka mitä, mutta se vaan että siinä vaiheessa on myöhäistä tulla hyväksi soittajaksi.

   Poista
 2. Olisipa kivaa, jos osaisi soittaa edes yhtä soitinta kunnolla! :) Ullakkoasunto Ranskassa ja rajaton osto-oikeus urheilukauppaan kelpaisivat myös. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tietysti ollut hienoa toivoa maailmanrauhaa ja elinvoimaista saasteetonta Maapalloa, mutta itsekkäästi halusin nämä :) Ja varmasti olisin keksinyt vaikka seitsemän muuta...

   Poista
 3. Lähden ilman muuta mukaan haasteeseen, ideoita virisi jo mieleeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vähän yllättävä haaste, kun sain viestin niin odotin jotain kirjoihin tai bloggaamiseen liittyvää ja tunnustan riemastuneeni tästä. Kuka ikinä onkaan haasteen aloittanut, loistava idea! :)

   Poista
 4. Ooh, nyt en varmaan saa unta ensi yönä... Palataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Odotan jännityksellä mitä älyttömiä juttuja keksit :)

   Poista
 5. Perjantai-ilta on sopiva älyttömyyksille; väsyneenä tulee sanottua mitä vaan. Eli täällä on: http://kulttuurikukoistaa.blogspot.fi/2015/12/alyttomat-joululahjatoiveet-haaste.html

  VastaaPoista