lauantai 24. joulukuuta 2016

Jouluiloa ja lukurauhaa

Jouluaatto!

Lähdin Vantaalta torstaina, maa oli kurainen ja lämpötila plussalla, lumesta ja valosta ei tietoakaan. Pysähdyin ensimmäisen yön Tampereella ystäväni luona, ulkona oli ihan yhtä ankeaa. Koiralle puettiin punainen puku ja tonttulakki, yritettiin saada vähän joulufiilistä, aika heikolla menestyksellä...

Eilen tulin Orivedelle vanhempieni luo, perinteisesti odottamassa oli kuusenkoristeluprojekti. Tänä vuonna en tunkenut kuuseen kaikkia mahdollisia koristeita vaan pysyttelin yhtenäisemmässä värimaailmassa :D Kuusen, joulukukkien, omenien ja mandariinien, tonttulakin, joululimpun ynnä muiden tärkeiden asioiden avustuksella alkaa vähitellen tuntua joululta. 

Toivotan kaikille jouluiloa, missä, miten ja kenen kanssa joulun aikaa vietättekään. Olkoon joulurauha, lukurauha, lenkkeilyrauha - ja myös ilo kaikessa! 


8 kommenttia:

 1. Täälläkin mentiin tänä jouluna kuusen koristelussa melko minimalistisella ja yhtenäisellä linjalla :) Oikein ihanaa ja rauhallista joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on ihana olla överi mutta yleensä painottuu tietyt värit :D Haaveilin jo että jos ensi jouluna rakentaisi omaan kotiin kirjakuusen...

   Poista
 2. Arkihuolesi kaikki heitä,
  jouluglögit itsellesi keitä
  ...unessa näet enkeleitä.
  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana runo, kiitos :) Kohtapuoliin alkaa glögikiintiö olla täynnä tälle vuodelle mutta jos vielä muutama mukillinen... :)

   Poista
 3. Kestikö koissun psyyke rekvisiitan? Meillä eilen oli perhejoulun veitselläleikattavan tiiviissä lahjojenjaon odotustunnelmissa Joulupukki terrierille liikaa ja veti pojan murinalle sekä jäähylle. Rauhaa & rakkautta joulun jatkollesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muun kyllä mutta punainen body oli liikaa. Ensin otettiin tonttulakki poia mutta sehän olikin se paras juttu, häntä heilui niin mahdottomasti kun se laitettiin uudelleen :D Mutta vaatteet eivät ole tuon koiran juttu, kyllä minua niin mulkoiltiin kun lähdin viime viikolla ulkoiluttamaan koiraa niin että koiralla oli kurapuku päällä. Tämä koira on ollut innoissaan myös siitä kaulurista jota pidetään erilaisten operaatioiden jälkeen. Kummallinen otus! :)

   Rauhaisaa loppuvuotta ja onnea tulevaan!

   Poista