tiistai 13. toukokuuta 2014

Minna Koskela & Heli Sutela: Anne ja Ellu lomamatkalla


Minna Koskela & Heli Sutela: Anne ja Ellu lomamatkalla
Kuvitus: Jarno Kantelinen
Annen ja Ellun tuotanto Oy 2014
Koska Kumman kaa on yksi suosikkiohjelmistani, oli pakko lukea sarjakuva Annen ja Ellun seikkailuista tai pikemminkin toilailuista. Naiset ovat lähdössä viikon lomamatkalle Espanjaan. Kovasti heillä on suunnitelmia:

Ajattele, jos vaeltaa esim. seitsemänkin kilsaa, niin pystyy näkemään koko ton ranta-alueen.
Nii-i. Ja mennääks myös semmoseen delfiinihommaan? Kuvittele, ett sit niiku sukellellaan niiden delfiinien kanssa.
Joo. Eli meillä on golfin alkeet, vaellus, sit toi sukellus ja sit se joka-aamunen allas-pilates. Me ollaan siis loppuviikosta niin hyvässä kunnossa.
Yes, nyt mä haen lisää kaljaa!

Kuten arvata saattaa, naiset ovat ottaneet kunnolla pohjia jo lentokentällä ja koneessa lisää, ja kovin kosteissa merkeissä kuluu koko loma. Pilatekset ja vaellukset vaihtuvat löhöilyyn - ja ryyppäämiseen- aurinkotuoleissa hotellihuoneen parvekkeella. Vesalta lainattu kamera ja yksi koulun oppilas saavat todistaa Annen ja Ellun humalanhuuruista menoa.  

Anne ja Ellu lomamatkalla täydentää tv-sarjaa, se ei tuo hahmoihin mitään uutta mutta toimii. Jos joku ei tunne tv-sarjaa, se ei vaikuta lukemiseen, sillä sarjakuva tuo esiin kaiken olennaisen hahmoista, niin pää- kuin sivuhenkilöistäkin. Itseäni meno nauratti, mutta varmasti on niitäkin ketkä paheksuvat Annen ja Ellun käytöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti