tiistai 20. lokakuuta 2015

Kirjamessut tulee, oletko valmis?


Vuosi on taas kulunut ja on Helsingin kirjamessujen aika. Arvaan etten ole ainoa, joka on tuntenut epätoivoa selatessaan messulehteä: liian paljon kiinnostavaa ja kaikki samaan aikaan! Ikävä kyllä joudun olemaan torstain ja suurimman osan perjantaita töissä, joten aikaa on "vain" perjantain loppuiltapäivä sekä lauantai ja sunnuntai. 

Alkuperäinen toivelistani näytti tältä:

Perjantai:

14.30 Carl-Johan Vallgren
15 Kustantamon kulisseissa
15.30 Camilla Grebe & Paul Leander-Engström
16.30 Claes Andersson
18 Emmi Itäranta

Lauantai:

10.30 Slava! -kuoro, Jussi Tuurna & Pirkko Saisio
11 PEPPI-seminaari
11.30 Kaj Korkea-aho
12 Dekkarilauantai: ajankuva rikoskirjassa
14 Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt
15 Jari Järvelä
16 E-kirjojen suosio kasvaa 

Sunnuntai:

11 Petri Tamminen
11.30 Inspiroiva Berliini
12 Axel, Adolf och Jean
13 Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinto TAI Sibeliuksen vuosikymmenet musiikissa
13.30 Käsikirjoituksesta kirjaksi TAI Rakastan Sibeliusta
14 Sibeliuksen päiväkirjat
15.15 Robogem-lautapeli
16 Jutta Gustafsberg
17.30 Jouni Hynynen

Mietin että missä vaiheessa ehtii syömään vai voiko elää reilut kaksi päivää metrilakulla ja ruokamessujen maistiaisilla...

Tilanne muuttui kuitenkin kun sain selville bloggaajille suunnattua ohjelmaa. Olen Boknäsin osastolla 6r121 juttelemassa kirjoista torstaina ja perjantaina klo 16-17 sekä sunnuntaina klo 11-12. Perjantaina olen kirjailijatapaamisessa klo 14-14.45 ja lauantaina bloggaajabrunssilla klo 9-11. Siinä eliminoituu muutama kiinnostava esitys, vielä en ole ehtinyt tsekata mitä niistä voisi nähdä toisena päivänä tai toiseen kellonaikaan. Lisäksi haluaisin ennättää kirjallisille treffeille ainakin jonakin päivänä, kenties lauantaina kun siellä on Claes Andersson tai perjantaina hetkeksi bloggaaja"päivystyksen" jälkeen...


No, sunnuntai-iltana olen sitten viisaampi, että miten kävi. Näinkö lopulta yhtään esitystä vai kiisinkö ympäri hallia yrittäen ottaa mahdollisimman monta valokuvaa? Söinkö muuta kuin metrilakua ja proteiinipatukoita? Moniko uusi bloggaajanimi sai kasvot?

2 kommenttia:

  1. Hyvää kirjamessuilua Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoni sinulle jos olet osallistumassa, tänään se alkaa! Eilen illalla mietin että enhän ole hukannut bloggaajapassia, no löytyi se lopulta... Tänään täytyy muistaa ottaa töistä mukaan sisäkengät, niillä on kivempi liikkua kuin nilkkureilla. Vesipullo on pakattu mukaan, samoin pientä evästä. :)

      Poista