tiistai 30. elokuuta 2016

Tämmöinen proggis...

Heipä hei! En ole kadonnut virtuaalimaailmasta, olen muuttanut! 

Heinäkuun alussa kotiin tuli tiedote, että talon kaikki asunnot remontoidaan todetun sisäilmaongelman takia. Meidän talossa asuntojen tuli olla tyhjiä elokuun loppuun mennessä. Koska tiedotteessa mainittiin sana sisäilmaongelma sekä nimettiin kemikaali, tein päätöksen pyykätä ja pestä kaiken mikä lähtee uuteen kotiin. Pari viikkoa olen siis laulattanut pyykkikonetta, tiskannut kaikki astiat ja pyyhkinyt astianpesuaineella kaiken kirjankansista korkokenkiin. Saatan olla neuroottinen ja ylireagoiva mutta niin päätin tehdä. 

Viime perjantai-illasta tähän iltaan olenkin sitten roudannut tavaraa, nyt on tilanne se että asunto on tyhjä ja huomenna palautan avaimet. Sitten alkaa järjestäminen uudessa asunnossa. Alla kuvia tyhjänä ja nyt...
Kirjat olen jo miettinyt; makuuhuoneessa on yksi kirjahylly niin sinne menevät ne värit joita on vähemmän, oletettavasti siis vihreät, violetit, punaiset, oranssit, keltaiset ja kirjavat. Muut sitten olohuoneen kahteen hyllyyn :)


2 kommenttia:

  1. Johan Sinulla on ollut urakka ja riesa, mutta tässä kohtaa väitän, ettei turha tarkkuus ole ollut taiteellista kypsymättömyyttä... Sisäilmaongelma on varteenotettava terveystekijä. Tiukkoja pinkkoja, värikkäitä kirjahyllyjä ja onnea uuteen asuntoon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllähän sitä mieluummin asuu terveessä asunnossa ja niin että henki kulkee :) Täytyy koittaa saada kamppeet äkkiä paikoilleen että saa lukunirkkauksen kuntoon. Työpaikalla on vino pino uutuuksia odottamassa lukuvuoroa :)

      Poista